Opinie

Opinie

Opinie na temat nauki jazdy Auto-Car w Gdańsku

Nasza Szkoła Kierowców Auto-Car Gdańsk dziękuje wszystkim, którzy chcieli podzielić się opinią na nasz temat. Ty również możesz opublikować opinie na nasz  temat, uzupełniając ten oto formularz. Zapraszamy.

Zostaw swoją opinię!

Podziel się opinią na temat jakości usług w naszej szkole jazdy Auto Car w Gdańsku!

Karolina, 02-07-2016 o 11:05 :
Szkoła godna polecenia!!! Pan Romek świetnie przygotował mnie do egzaminu teoretycznego. Prowadził wykłady w ciekawy sposób, podając konkretne przykłady z życia wzięte. Pokazywał interesujące filmy i prezentacje, dzięki czemu nauka ponad 3 tys. pytań nie stanowiła dla mnie żadnego problemu. Podpowiadał również na co zwracać uwagę nie tylko przy zdawaniu teorii, ale też praktyki. Z kolei Pan Mirek uczył mnie jazdy autem ze stoickim spokojem. Człowiek posiadający całe pokłady cierpliwości, opanowany i pełen profesjonalizmu. Wymagający zarówno od siebie, jak i kursantów. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem, w tym teoria na 100%. Polecam !!!

 

Zbigniew, 31-01-2016 o 11:05 :
Uczyłem się w tej szkolę i jestem bardzo zadowolony. Szkoła godna polecenia ,pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie. Egzaminy zdałem za pierwszym razem. Polecam !

 

Gosia, 04-01-2016 o 11:05 :
Gorąco polecam tę szkołę:)
Bardzo żałuję, że trafiłam tu dopiero na jazdy dodatkowe po niezdanym egzaminie. Po nich egzamin zdany od razu. Pan Mirek daje bardzo dobre rady, pomagające w jeździe i redukujące stres na egzaminie. Serdecznie dziękuję i polecam:)

 

Emilia, 21-09-2015 o 11:05 :
Gorąco polecam! Dzięki Panu Mirkowi przestałam bać się prowadzenia samochodu i w końcu zdałam egzamin! Lekcje przebiegały w profesjonalnej i miłej atmosferze. Z ręką na sercu każdemu mogę polecić ten ośrodek i jedyne czego żałuję,że trafiłam tam dopiero na jazdy dodatkowe :)

 

Magda, 15-09-2015 o 15:16 :
Gorąco polecam . Super SZKOŁA 😉 )

 

Natalia, 07-06-2015 o 19:18 :
Gorąco polecam! Po trzy letniej przerwie w ciągu kilkunastu godzin Pan Mirek doskonale przygotował mnie do egzaminu, który zdałam bez najmniejszych problemów. Ponadto atmosfera na jazdach była przemiła, co sprzyjało przyswajanie wiedzy i umiejętności. Jeszcze raz szczerze polecam.

 

Monika Wiśniewska, 03-02-2015 o 21:07 :
Wszystkim polecam tę szkołę jazdy. Dzięki podejściu do kursanta, zaangażowaniu, doświadczeniu i szczerej życzliwości instruktora -Pana Mirka udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem!
Egzaminator nie zaskoczył mnie żadną nową trasą. Duży profesjonalizm i zaangażowanie ze strony prowadzącego.
Polecam OSK „Auto-Car” !

 

Wioleta Krause, 26-01-2015 o 17:26 :
Chciałabym wszystkim serdecznie polecić tę szkołę jazdy. Ze względu na profesjonalne podejście, miłą atmosferę, efektywność nauki oraz niską cenę kursu w stosunku do jakości.

Zdałam za 1 razem teorie, a za 2 jazdę – tylko i wyłącznie z własnej głupoty :)

Chciałam dodać, że rozpoczęcie kursu było moim pierwszym kontaktem z samochodem po stronie kierowcy, także wynik uważam za wspaniały.

Serdecznie pozdrawiam i polecam,

WK.

 

MONIKA, 22-01-2015 o 20:15 :
Bardzo polecam tę szkołę, egzamin zdałam za drugim razem. Instruktor – Pan Mirek – cierpliwy, zaangażowany w swoją pracę, wykazuje się indywidualnym podejściem do kursanta, atmosfera przyjemna :)

 

AR, 08-12-2014 o 13:30 :
Bardzo dobry ośrodek szkolenia. Nauka teoretyczna ciekawa, a na niej wiele rzeczy, o których można nie mieć pojęcia. Same jazdy praktyczne fajnie prowadzone, co najważniejsze dobrze przygotowują do egzaminu. Pan Mirek jest
instruktorem o wysokich kwalifikacjach.
Polecam OSK „Auto-Car”.

 

Patrycja, 06-12-2014 o 00:31 :
Z całego serca polecam. Przyszłam tu z innej szkoły jazdy i w 10 godzin nauczyłam się więcej niż przez 35 w poprzedniej szkole. Fachowość instruktora powala. Najlepsza szkoła w Gdańsku.

 

Filip, 01-11-2014 o 22:13 :
Bardzo polecam. Kursy teoretyczne są ciekawe, Pan Maciek często opowiada historie z własnych doświadczeń. Natomiast Pan Mirek świetnie uczy samej jazdy samochodem. W ciągu 30 godzin pokazał mi wiele zakątków Gdańska o których nawet nie wiedziałem, i które później pojawiły się na egzaminie. Dzięki nim zdałem egzaminy za pierwszym podejściem.

 

Maks, 31-10-2014 o 21:46 :
bardzo dobra szkoła jazdy, wiele przydatnych rad na egzamin praktyczny, który nie był większym problemem dzięki odpowiedniemu szkoleniu (egzaminator nie zaskoczy Cię żadną nową trasą, a plan manewrowy zdasz bez problemu)

POLECAM

 

Monika, 21-10-2014 o 00:21 :
BARDZO, BARDZO POLECAM. wykupiłam kilka dodatkowych godzin przed egzaminem i juz po pierwszej godzinie zalowalam, ze uczeszczalam na kurs w innym osrodku niz wlasnie tym. nauczylam sie bardzo duzo, uslyszalam bardzo duzo przydatnych rad, ktorych nie uslyszalam od instruktora z innego osrodka. ogromna cierpliwosc Pana instruktora do popelnianych przeze mnie bledow. bardzo mila i przyjemna atmosfera! bardzo przyjacielskie podejscie instruktora do ucznia.

 

natalia, 06-10-2014 o 23:01 :
nauka zagadnień teoretycznych jak i praktycznych odbywa się w miłej i bezstresowej atmosferze. wiedza przekazywana jest w sposób fachowy, po kursie w tym ośrodku egzaminy nie stanowią dużej trudności ani powodu do nerwów :) gorąco polecam

 

jola, 29-08-2014 o 23:11 :
trafiłam do tej szkoły by zaliczyć kilka dodatkowych jazd przed egzaminem. Dzięki cierpliwości Pana instruktora zdałam egzaminy za pierwszym razem i to dlatego, że w ciągu 10 godz jazd nauczył mnie więcej niż podczas 40 godz w poprzedniej szkole. Gorąco polecam również dlatego, że można sobie ustawić bardzo korzystnie grafik, a ceny są naprawdę bardzo przystępne:)

 

Marcia, 06-06-2014 o 16:58 :
Witam według mnie jest to naprawdę wspaniała szkoła instruktor teorii jest wspaniały inteligentny i zabawny’ zajęcia prowadzi na luzie ale też wie jak dotrzeć do kursantów przez co łatwo przyswaja się nabytą u niego wiedzę :) zajęcia praktyczne prowadzi równie świetny i miły zna się na tym co robi dzięki niemu kursant nabiera pewności siebie ale też bardzo skupia się na drodze ważne jest również to że jest bardzo wyrozumiałym i opanowanym instruktorem dzięki czemu można czuć się bezpiecznie za kółkiem :) jestem im bardzo wdzięczna za to że dzięki nim zdałam jazdę za pierwszym razem i dlatego też zachęcam gorąco do nauki w tej właśnie szkole ;D

 

henryk, 31-05-2014 o 18:30 :
Najlepsza szkoła w Całym Gdańsku ! Najlepsi instruktorzy! Polecam szczególnie pana Mirka! Profesjonalny, przemiły a jednocześnie konkretny. No i co najważniejsze instruktorzy uczą jak jeździć a nie tylko jak zdać egzamin. Dziękuję :)

 

stanisław, 31-05-2014 o 18:28 :
Najlepsza szkoła w Gdańsku, świetne przygotowanie. Moim instruktorem był Pan Mirek , jeździliśmy po wszystkich trasach w Gdańsku, bardzo dobrze tłumaczy, przygotował mnie nie tylko do egzaminu praktycznego ale też bardzo pomógł w zdaniu teorii. Można z nim pogadać na każdy temat, świetny człowiek, świetny instruktor, świetna atmosfera! 😀 Zdane za I razem, gorąco polecam Auto Car !

 

Zygmunt, 25-05-2014 o 13:22 :
Po kursie przeprowadzonym w tej szkółce, egzamin państwowy zdałem bez większych problemów. Podejście do kursantów jest profesjonalne i atmosfera na jazdach również na wysokim poziomie. Polecam : )

 

Adam, 22-05-2014 o 19:42 :
Informacja dla Tych, którzy zastanawiają się nad wyborem „Auto Car” na Oruni Górnej. Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Uczyli mnie Pan Mirek i Pan Romek, których szczerze polecam. Obaj Panowie przygotowali mnie nie tylko do egzaminu, ale również do radzenia sobie na drogach w różnych sytuacjach. Przepisy ruchu drogowego miałem w jednym palcu . Zdałem za pierwszym razem . Polecam

 

Marek, 22-05-2014 o 19:37 :
Polecam ten ośrodek, a w szczególności Pana Mirka . Jest to instruktor, który w pełni przygotował mnie do egzaminu. Na każdej lekcji zaskakiwał mnie czymś innym, przez co jazdy się nie dłużyły. Sam ośrodek oferuje rozsądną cenę za kurs, a do samochodów też nie można mieć żądnych zastrzeżeń. Odczucia co do prowadzenia takie same jak podczas egzaminu. Gorąco polecam tego instruktora, gdyż nie przygotował mnie tylko do egzaminu, ale również do prowadzenia samochodu po drogach.

bartek, 16-02-2013 o 21:50 :
polecam. fachowe szkolnictwo, wykłady i godni polecenia instruktorzy. Pokazali mi wszystkie trasy egzaminacyjne. wiedziałem co robić i gdzie i mogę to wykorzystać w każdym innym mieście.zdałem za pierwszym razem ..skorzystaj nie pożałujesz !!!

18 opinie
  • Gosia

    4 stycznia 2016 at 23:01 Odpowiedz

    Gorąco polecam tę szkołę:)
    Bardzo żałuję, że trafiłam tu dopiero na jazdy dodatkowe po niezdanym egzaminie. Po nich egzamin zdany od razu. Pan Mirek daje bardzo dobre rady, pomagające w jeździe i redukujące stres na egzaminie.
    Serdecznie dziękuję i polecam:)

  • Zbigniew

    31 stycznia 2016 at 20:09 Odpowiedz

    Uczyłem się w tej szkolę i jestem bardzo zadowolony. Szkoła godna polecenia ,pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie. Egzaminy zdałem za pierwszym razem. Polecam !

  • Karolina

    2 lipca 2016 at 06:11 Odpowiedz

    Szkoła godna polecenia!!! Pan Romek świetnie przygotował mnie do egzaminu teoretycznego. Prowadził wykłady w ciekawy sposób, podając konkretne przykłady z życia wzięte. Pokazywał interesujące filmy i prezentacje, dzięki czemu nauka ponad 3 tys. pytań nie stanowiła dla mnie żadnego problemu. Podpowiadał również na co zwracać uwagę nie tylko przy zdawaniu teorii, ale też praktyki. Z kolei Pan Mirek uczył mnie jazdy autem ze stoickim spokojem. Człowiek posiadający całe pokłady cierpliwości, opanowany i pełen profesjonalizmu. Wymagający zarówno od siebie, jak i kursantów. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem, w tym teoria na 100%. Polecam !!!

  • Robert

    12 sierpnia 2016 at 13:57 Odpowiedz

    Polecam ten ośrodek szkoleniowy! Teoria u P. Romka i jazdy u P. Mirka przygotowały mnie w 100% do egzaminów, które zdałem za pierwszym razem! Za co jeszcze raz im dziękuje.

  • Małgorzata K.

    13 października 2016 at 17:09 Odpowiedz

    Polecam szkołę Auto-Car w 100%. Wykładowca nie tylko przedstawia teorię ale też daje dużo wskazówek przydatnych podczas jazdy i egzaminu. Za to instruktor nauki jazdy ma nieograniczone pokłady cierpliwości. Dzięki temu jazda przebiega w spokojnej atmosferze. Jazdy odbywały się głównie po trasach egzaminacyjnych. Dodatkowo można wjechać i poćwiczyć na placu w PORD co eliminuje do minimum stres na egzaminie.

  • Aneta. C

    20 listopada 2016 at 20:23 Odpowiedz

    Gorąco polecam szkołe Auto -Car. ! Teorie zdałam za pierwszym razem ! Jazde zdalabym za pierwszym razem ale egzaminator z ktorym zdawalam mnie oblał. Dzieki doswiadczeniu i profesjonalnemu podejsciu mojego instruktora ( P. Mirka) napisalam odwołanie, ktore zostalo rozpatrzone na moja korzysc. Jeszcze raz dziekuje Panu Mirkowi za pomoc i anielska cierpliwość w nauce. Serdecznie polecam szkołe Auto-Car !!

    Ps. Nie bojcie sie pisac odwołań od decyzji egzaminatora Pan Mirek napewno pomoże

  • Tomasz

    8 grudnia 2016 at 08:40 Odpowiedz

    Serdecznie polecam szkółkę jazdy Autocar wykładowca potrafi w 100% wytłumaczyć co jest co a instruktor jazdy nauczył prowadzić auto perfekcyjnie . Prawo jazdy teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem . Polecam jak najbardziej ta szkołę ponieważ to Ci ludzie przygotują Cię jak najbardziej do egzaminu bez stresowo !!!! 😉

  • JUSTYNA T.

    14 lutego 2017 at 12:20 Odpowiedz

    Zaczynałam kurs w innej szkole PODOBNO NAJLEPSZEJ W GDAŃSKU……………………… nie nauczyłam się niczego, oprócz stresu!!!!!! Przeniosłam się do szkoły AUTO-CAR trafiłam na jazdy do Pana MIRKA. ZDAŁAM EGZAMIN TEORETYCZNY I PRAKTYCZNY ZA PIERWSZYM RAZEM!!! Z całego serca chciałabym podziękować panu Mirkowi za cierpliwość i spokój jaki mi Pan okazał. Przygotowanie do egzaminu perfekcyjne!!!!!! JEST TO SZKOŁA GODNA POLECENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

  • Agata C.

    14 lutego 2017 at 13:07 Odpowiedz

    Gorąco polecam szkołę nauki jazdy Auto-Car ! Na zajęciach z teorii można się bardzo wiele dowiedzieć,Pan Roman ,który je prowadzi jest naprawdę świetnie wykwalifikowanym nauczycielem w swej dziedzinie. Bardzo szybko i z niewielkim trudem można pochłonąć cała wiedzę jaką przekazuje na zajęciach. Czas leci bardzo szybko ,a w raz z nim wiedzy nabywałam coraz więcej. Zajęcia praktyczne,które miałam z Panem Mirosławem były bardzo rezolutne. Bardzo szybko opanowałam sztukę kierowania pojazdem i zapoznałam się z orientacją na drodze. Mój instruktor ma wspaniałe metody na to,aby nauczyć nas poprawnie poruszać się po jedni. Jest bardzo cierpliwy ,a zarazem wymagający co powoduje,przynajmniej w moim przypadku , bardzo dobrą motywację do tego,aby przyłożyć się do zdania egzaminu państwowego teoretycznego jak i praktycznego. Jeżeli miałabym wybierać szkołę jeszcze raz stanowczo powiedziałabym AUTO-CAR! Polecam ją wszystkim znajomym ,bo naprawdę warto.

  • Szymon G

    24 lutego 2017 at 22:33 Odpowiedz

    Polecam z całego serca tą szkołę nauki jazdy. Na początku trafiłem na jakiś lewy OSK co ma zwierzę w nazwie, na ostatnie 16 godzin jazd przeniosłem się o Auto-Car i w ogóle nie żałuje, jedna z najlepszych decyzji jakie podjąłem! Na prawdę szczerze i od serca polecam! ps. 16godzin wystarczyło żebym mógł dzisiaj zdać za 1 razem teorie i praktykę bez żadnego błędu! :)

  • Lukasz Dudnik

    27 lutego 2017 at 18:18 Odpowiedz

    Wyśmienita szkoła,
    Po 30 godzinach nauki egzaminy zaliczone za pierwszym podejściem. Pan Mirek jest doświadczony i potrafi doskonale przygotować do zdania egzaminu na prawo jazdy! (A przecież o to właśnie chodzi 😉 )

    Szczerze polecam,
    Łukasz Dudnik

  • Iwona

    27 lutego 2017 at 21:04 Odpowiedz

    Gorąco polecam szkołę Auto -Car! Wykupiłam w tej szkole jazdy dokształcające. Po skończonym całym kursie w innej szkole czułam się nie przygotowana do egzaminu. Tutaj po 9 godzinach jazd doszkalających czułam się już pewnie za kółkiem. Poszłam na egzamin praktyczny i zdałam za drugim razem. Zero stresu podczas jazd, luźna atmosfera i wszystko jest tłumaczone dokładnie jak należy się zachować w danej sytuacji na drodze :-) Wszystkim polecam !!!

  • Łukasz

    13 czerwca 2017 at 17:39 Odpowiedz

    Wieloletnie doświadczenie instruktorów, zaangażowanie i szereg pomocnych rad które mi udzielili pozwoliło zdać mi zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny za pierwszym podejściem. Mój przykład powinien dać Ci do zrozumienia, że jeżeli masz jakieś wątpliwości nie ma co się zastanawiać ale działać… oczywiście z Auto-Car :). Życzę wszystkim obecnym i przyszłym kursantom powodzenia :).

  • Asia

    6 lipca 2017 at 22:25 Odpowiedz

    Szkoła Godna polecenia!
    Wykłady przeprowadzone w ciekawy, rzetelny sposób, na każdych zajęciach dla utrwalenia robione są testy :) aaa jazda z P. Mirkiem bardzo wiele mnie nauczyła, miły, sympatyczny, opanowany, cierpliwy, a przede wszystkim wymagający instruktor, dla potwierdzenia egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem! Gorąco polecam!!!

  • Angelika

    3 września 2017 at 21:19 Odpowiedz

    Gorąco polecam naukę w tej szkole! Zajęcia teoretyczne dobrze przygotowały do jazdy w terenie. Instruktor, Pan Mirek, bardzo wyrozumiały i cierpliwy. Jazdy odbywały się po trasach egzaminacyjnych, dzięki czemu na egzaminie nic mnie zaskoczyło i został zdany za 1 razem!

  • Ewa

    11 września 2017 at 13:02 Odpowiedz

    SZKOŁA GODNA POLECENIA.Zdałam egzamin za 1 razem, poprzez pełen profesjonalizm,spokój i zaangażowanie ze str.P.Mirka w swoją pracę który, bardzo dobrze i bezpiecznie nauczył mnie prowadzić samochód. Polecam 100%. Pozdrawiam

  • Paulina

    27 września 2017 at 17:39 Odpowiedz

    Super szkółka jazdy! przemiły Pan Romek bardzo fajnie i dokładnie potrafi wytłumaczyć życiowe przykłady na jezdni w teorii. Pan Mirek to bardzo sympatyczny i opanowany człowiek co można wywnioskowac z nauki jazdy samochodem. potrafi w najprostszy sposób wielokrotnie wytłumaczyć błędy popełniane w czasie jazdy . Egzaminy zdane za 2 podejściem . Gorąco polecam szkółkę jazdy Autocar :-)

  • Michał Kopcych

    26 października 2017 at 20:56 Odpowiedz

    Szkoła nauki teori i jazdy na najwyższym poziomie świadczy o tym że egzaminty zdałem za pierwszym podejściem polecam

Dodaj opinię o Szkole nauki jazdy Auto-Car w Gdańsku